Sitemanager
Mejlkonton (skapa och ta bort)
Webbmejl, RoundCube
Webbmejl, RoundCube (gamla, ifall du har adressbok där eller gillar den bättre)
Ladda ned TeamViewer

Hemsida

Det går mode i hemsidor som i allt annat men oavsett utseende skattar vi användarvänligheten högt. Det ska vara enkelt att som besökare navigera och ta till sig information men det är också av stor vikt hur det ser ut för den som administrerar sidan.

Vi skapar snabba lättskötta hemsidor som administreras t.ex. via WordPress, ett flexibelt CMS-system som utvecklats under många år och som stöder ca 60 miljoner hemsidor världen över. Utifrån era önskemål på struktur och layout bygger vi en hemsida som ni själva sedan enkelt uppdaterar med nytt innehåll.

Vi fokuserar mycket på prestanda, användarvänlighet och sökbarhet. Vi kan använda vår egen hemsida som ett exempel på en prestandasnål hemsida där sidladdningstiden, eller ”speed index” ligger på 0.2-0.4 sekunder vanligtvis. Den hastighet som en sida tar på sig för att laddas och visas är relativt viktig för sökoptimeringen, men kanske än viktigare för användarkänslan.

Man vill ju att besökare ska få en bra känsla och en god upplevelse när de är inne och klickar runt på sidan. Det här gäller inte minst vid användning av mobila enheter där hastigheten oftast är 3 gånger högre än vad den är i desktopvy generellt sett.

WordPress

Om ni önskar tar vi också hand om registrering av domän, e-postkonton och lägger upp hemsidan på vårt eget webbhotell. Våra servrar är optimerade så att du skall kunna få en så snabb hemsida som möjligt och vara trygg i vetskapen att det görs en back-up var tredje timme.

Har du en hemsida kan vi hjälpa till med:

  • Besiktning och åtgärdsförslag
  • Prestandaförbättringar
  • Sökoptimering
  • Uppdatering av tema och plugins
  • SSL certifikat
  • Bygga in funktionalitet i befintligt WP tema
  • Bygga widgets och plugins
  • Mm

Behöver ni en ny layout för någon sida, kan vi skapa extra template -mallar utifrån befintligt tema som ni sedan kan välja att använda för valfria sidor på hemsidan. Vi kan också bygga in extra adminstöd till er hemsida, exempelvis för att skapa egna redigerbara sektioner för er hemsidas startsida.

Kontakta oss »